+33 4 92 57 22 35

info@sivas.com

LEES ONZE WAARDERINGEN

Waarderingen

Onze Nederlandstalige gasten hebben hun waarderingen achtergelaten op diverse websites en ons eigen gastenboek. Lees deze hier.

Tot snel

24/07/2020

Wij hebben ons deze twee weken meer dan uitstekend vermaakt. Wat een fijne plek is dit! Tussen bergen en rivieren, geo-wandelingen en komeet-spotten voelden wij ons erg op ons gemak . Ik kom graag terug!

Hubert

Wat een fijn en rustig huis, zeker in de zomer. Perfect om lekker niks te doen! En mocht je wel iets willen doen, zijn er meer dan genoeg wandeltochten, meertjes, bergen, etc. Er mag dan geen wifi zijn in het huis zelf, waar mijn achttienjarige hart toch wel even een sprongetje van maakte, maar dat heb ik niet als nadeel ervaren. Zeker omdat het korte wandelingetje naar de wifi toe, soms ook leidde tot contact met de lieve honden en katten. Verder zijn jullie ook enorm aardig en gastvrij, van wandeltips tot spellen uitlenen als Spongebob monopoly en Pokemonavontuur. Heel erg bedankt voor deze leuke vakantie. 

Salle

De afgelopen dagen heb ik weer moeten leren hoe het is om echt in het hier en nu te leven. Dit was een hele fijne ervaring om te hebben na het altijd drukke leven in Nederland. Bovendien was de pijn van afstand van de wifi verlicht door jullie twee ongelooflijk lieve honden die mijn tijd op dat bankje nog zoeter maakten. Het ga jullie goed en we komen met plezier nog eens terug. 

Jules

Dank voor het mooie leven, het Franse landschap, het nachtelijk college en het fijne huis met de badkamer als op de camping maar dan voor ons alleen :-)

Tot snel! 

Mayra (allemaal Les Balayres, juli 2020)